De waarheid over de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa

De grootste leugen die mij ooit is verteld: 

In juni 2015 werd bij mij, Jeroen le Duc de ziekte van Crohn vastgesteld. Daar in het ziekenhuis werd mij verteld dat de ziekte chronisch is, dat ik er nooit meer vanaf zou komen. Verder werd mij verteld dat voeding geen effect heeft op het ziekteverloop en dat alleen medicatie stabiliteit zou kunnen brengen. 

Door aanpassing van mijn voeding was ik al na 6 maanden (!) na diagnose en tot op de dag van vandaag volledig pijn en klachtenvrij van een ziekte die als ongeneeslijk staat aangemerkt!

In tussentijds contact met de internist waarin ik hem telefonisch vertelde dat ik geen afspraak wenste omdat ik op mijn manier hiermee bezig was kreeg ik de reactie “dan zien we je binnenkort wel weer”. Die opmerking zorgde bij mij voor nog meer motivatie en vastberadenheid in de reis die ik begonnen was om de chronische ontsteking in mijn lichaam onder controle te krijgen. Ze zouden mij daar nooit meer terugzien! 

Na jaren van studie, onderzoek en het begeleiden van mensen met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa kan ik de conclusie trekken dat deze ziekten niet ongeneeslijk zijn! Er is alleen nog geen medicijn uitgevonden dat hiervoor kan zorgen. Daarom wordt dit gezegd. 

Door aanpassing van je voeding, herstel van je darmen en suppletie die ervoor zorgt dat alle processen in je lichaam waaronder je immuunsysteem weer volledig en goed kunnen functioneren bereik je dit resultaat wel! 

Wil jij leren hoe jij weer controle krijgt over je lichaam? Hoe jij ervoor zorgt dat je gezondheid zich kan herstellen? Laat dan de leugens en belemmerende overtuiging dat deze ziekten ongeneeslijk zijn achter je en leer zelf de waarheid die niet wordt verteld! 

Sluit Menu