Search
Close this search box.

Werkgebied

Nederland

(+31) 85 130 79 75

Bel ons: ma t/m vr van 10.00 - 16.00 uur

Chronische darmklachten?

Let’s fix your shit

Als je buik je leven beheerst

Dan is het hoog tijd voor een oplossing

Je hebt altijd last van je buik. Je durft de deur nauwelijks uit en moet altijd weten waar het toilet is. Je hebt pijn, diarree of verstopping. Je bent vaak moe en je klachten hebben invloed op je werk, je relatie, je kinderen. Een dieet, medicijnen, niets helpt. Herkenbaar?

Eerste-hulp-bij-darmklachten

Ontvang gedurende 5 dagen iedere dag een video in je mailbox.
Hierin legt Darmspecialisten Roelie uit:

 Hoe darmklachten ontstaan
Welk effect stress heeft op je spijsvertering
 Welke onderzoeken er nog meer mogelijk zijn
 En natuurlijk wat jij kunt doen om snel je darmklachten te verlichten

Deelname is helemaal gratis. 

Schrijf je in

NEDERLANDERS MET DE ZIEKTE VAN CROHN
0 +
Nederlanders met Prikkelbare Darm Syndroom
0 +
Nederlanders met Colitis Ulcerosa
0 +

Je bent niet alleen. Bijna 1 op de 4 Nederlanders heeft darmklachten.

Dat bleek uit onderzoek van het RIVM. De fysieke klachten zijn al erg genoeg, maar als je niet meer de deur uit durft omdat je bang bent dat je in je broek poept? Als je je te vaak ziek moet melden en bang bent om je baan kwijt te raken? Als je te weinig energie hebt om een leuke ouder of partner te zijn? Dan wil je een oplossing.

Met een diagnose hebben je klachten een naam. Maar zolang je de oorzaak niet kent, blijft een oplossing ver weg. Daarom zoekt DarmSpecialist verder dan je darm lang is.

Wanneer je de diagnose PDS, CU of Crohn krijgt, zal de arts je vertellen dat de oorzaak niet duidelijk is, maar dat je met medicijnen de klachten kan onderdrukken. In het ergste geval dreigt er een operatie of een stoma. Ermee leren leven dus? Niet als het aan ons ligt. We gaan op zoek naar de oorzaak en pakken klachten liever aan bij de bron.

Man op wc recht

Oprichter Jeroen le Duc herstelde zelf van Crohn

In 2015 kreeg Jeroen de diagnose Crohn. Het lukte hem daarna zijn leefstijl en voeding zó aan te passen dat hij zonder pijn of klachten leeft. Zonder ooit medicijnen te slikken.

Inmiddels is hij opgeleid tot orthomoleculair- en epifysiologisch therapeut en heeft een deskundig team samengesteld. Met deze gebundelde kennis en ervaring helpt team DarmSpecialist nu ook anderen blijvend (!) van hun klachten af.

Ons kantoor staat in Emmeloord. Maar of je nu om de hoek woont of in Zuid Limburg: we zijn er voor iedereen. Dankzij de uitvinding van het (video-) bellen, hoef je voor een consult geen wereldreis te maken.

Ook voor bloed- en ontlastingsonderzoek hoef je niet te reizen.