fbpx

All-in begeleidingstrajecten

Een eenmalige investering in een klachtenvrije toekomst

Voor mensen met de diagnose PDS, CU of Crohn hebben we pakketten op maat samengesteld. Na dit traject heb je ons niet meer nodig om pijn- en klachtenvrij door het leven te gaan.

Traject M

✓ 9 of 12 consulten van 60 minuten
✓ Consult bij de voedingsspecialist
✓ Voedingsschema voor 7 dagen

Traject L

✓ 9 of 12 consulten van 60 minuten
✓ Consult bij de voedingsspecialist
✓ Voedingsschema voor 7 dagen
✓ Kookworkshop in groep
✓ Eén extra contactmoment

Traject XL

✓ 9 of 12 consulten van 60 minuten
✓ Consult bij de voedingsspecialist
✓ Voedingsschema voor 7 dagen
✓ Kookworkshop in groep
✓ Onbeperkt contact

Tarieven begeleidingstrajecten

PDS traject op basis van 9 consulturen

 • Medium1199,-
 • Large1347,-
 • Extra Large1499,-

CU/ Crohn traject op basis van 12 consult-uren

 • Medium1499,-
 • Large1647,-
 • Extra Large1799,-

Wat houdt het precies in:

Consulten met de therapeut:

In de consulten gaat het om kennis. Want je wilt je darmklachten en andere gezondheidsklachten herstellen en er moet iets veranderen, maar wat?

Zie je lichaam als een ouderwetse klok met duizenden grote en kleine tandwielen. Dit zijn alle processen die elke seconde in elke cel plaatsvinden en moeten samenwerken zodat jij als mens kunt bestaan. Maar wat als bepaalde processen niet goed verlopen? Bijvoorbeeld door een gebrek aan voedingsstoffen of een genetische aanleg? Als er ook maar één tandwiel verroest en vastloopt heeft dat gevolgen voor het hele systeem!

Onze darmspecialisten zijn opgeleid tot Orthomoleculair en/ of Epifysiologisch therapeut. Hierdoor kennen zij alle complexe systemen in je lichaam en weten zij precies wat je lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren.

Tijdens de consulten gaat jouw therapeut op basis van jouw verhaal en de uitslagen van de onderzoeken op zoek naar de verstoringen in jouw eigen biochemie: jouw unieke samenspel van grote en kleine tandwielen. Welke tandwielen lopen vast?
Dit alles wordt jou in begrijpelijke taal uitgelegd: wat is er aan de hand, wat is het gevolg en het belangrijkste: wat kun je doen om het op te lossen!

Op deze manier krijg jij zelf de kennis over je lichaam en daarmee de controle over jouw eigen gezondheid terug!

Voedingsconsult met voedingsspecialist:

Vrijwel altijd zijn de klachten die jij ervaart mede ontstaan door de voeding die je eet. Een aanpassing in je voeding is daarom noodzakelijk, maar tegelijkertijd ook een van de moeilijkste aanpassingen om te doen! Om dit gemakkelijk te maken krijg je een consult met een van onze voedingsspecialisten.

De voedingsspecialist gaat samen met jou je eetpatroon onder de loep nemen en je uitleggen waarom bepaalde voeding (tijdelijk) minder handig is. Maar alleen maar horen wat je niet meer kunt eten, daar schiet je niks mee op. Het is juist belangrijk om te weten wat je wél kunt eten en wat de mogelijkheden zijn!

Op basis van jouw persoonlijke smaak en voorkeur helpt je voedingsdeskundige je op weg. Iedere voedingsexpert beschikt over een heel arsenaal aan tips, trucs en de heerlijkste recepten!

Voedingsschema voor 7 dagen:

Om je de eerste periode extra te helpen krijg je na het consult met je voedingsdeskundige een geheel gepersonaliseerd voedingsschema. Met de ingrediënten die jij lekker vindt en recepten naar jouw keuze: van simpel tot heel ingewikkeld. Het kan allemaal.

In dit schema zit ook meteen een handige boodschappenlijst zodat je een vliegende start kunt maken richting een klachtenvrij leven!

1 contact moment tussen consulten:

Heb je tussen de consulten vragen die niet kunnen wachten?
Dan mag je 1 keer tussen de consulten je vragen per mail of app stellen. Binnen 2 werkdagen ontvang je antwoord met uitzondering van officiële feestdagen en vooraf aangekondigde dagen of vakanties.

Onbeperkt contact:

Wil je een intensiever contact met je therapeut? Kies dan voor onbeperkt contact!
Tijdens het begeleidingstraject mag je alle relevante vragen per WhatsApp of email stellen. Je ontvangt binnen 2 werkdagen antwoord met uitzondering van officiële feestdagen en vooraf aangekondigde dagen of vakanties.

Kookworkshop in groep:

Een nieuwe manier van eten vraagt ook een nieuwe manier van koken!
Er is zoveel mogelijk met voeding: stomen, bakken, braden, koken, grillen, blancheren… En wat dacht je van technieken: opeens heb je allemaal nieuwe ingrediënten maar hoe moet je sommige groenten snijden?

Tijdens de kookworkshop op ons gezellige hoofdkantoor in Emmeloord ga je met een klein groepje van maximaal 6 personen aan de slag! Je begint met gezamenlijk een snelle en lekkere traktatie te maken voor bij de koffie. Na de koffie maken jullie gezamenlijk een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. En dit alles wordt gezamenlijk lekker opgegeten.

Tijdens het koken krijg je tips, trucs en mag je natuurlijk vragen stellen over alles wat met voeding en het klaarmaken van voeding te maken heeft! Zo ervaar je zelf hoe leuk en lekker deze nieuwe manier van eten kan zijn! En natuurlijk krijg je de recepten na afloop mee naar huis.
De begeleider van de kookworkshop neemt contact met je op om een datum en tijdstip te plannen.

Wil je samen met je partner naar de kookworkshop komen? Of met je zus, buurvrouw of een andere geïnteresseerde? Natuurlijk kan dat! Deelnemers buiten de begeleidingstrajecten betalen €100 per persoon.

Aanvullend onderzoek

Van je bloed of ontlasting

Om de bron van je klachten te vinden, is het vaak nodig je ontlasting en/of je bloed te onderzoeken. Daarvoor werken we samen met een gespecialiseerd laboratorium.
Je bloed en ontlasting worden zeer uitgebreid geanalyseerd waardoor we al veel vragen kunnen beantwoorden over de oorzaak van je darmklachten. Het is de basis van ieder behandelingstraject.
 • Bloedonderzoek218,-
 • Ontlastingsonderzoek258,-
De kosten voor dit onderzoek betaal je rechtsreeks aan het lab.

Zorgverzekering

Niet alle verzekeraars vergoeden orthomoleculaire geneeskunde. Soms is het opgenomen in een aanvullend pakket voor alternatieve geneeswijzen. Wil je weten of je de behandeling vergoed krijgt? Controleer het bij je zorgverzekeraar.

Tarieven voor losse consulten

 • Kennismakingsgesprek (30 minuten)FREE
 • Consult darmspecialist (60 minuten)125,-
 • Consult voedingsspecialist (60 minuten)79,-
 • Extra consult na begeleidingstraject (60 minuten)89,-
 • Voedingsschema voor 7 dagen50,-

Pricing

en_US
en_US nl_NL