Search
Close this search box.

Werkgebied

Nederland

(+31) 85 130 79 75

Bel ons: ma t/m vr van 10.00 - 16.00 uur

avatar-3

Het verhaal van Karin

Het meest gênante moment was toen we met onze kinderen van 5 en 7 een dagje dierentuin zouden doen. ‘s Avonds had ik al buikpijn en ’s morgens  moest ik al een paar keer naar het toilet. Het was maar 40 minuten rijden, toch had ik alvast gekeken of ik onderweg naar de wc zou kunnen bij een wegrestaurant ofzo. Ook had ik de plattegrond van de dierentuin gedownload, zodat ik precies wist waar alle toiletten zaten. Naast de tas voor de kinderen had ik ook een tas voor mezelf ingepakt. Ik ging nooit het huis uit zonder een schone onderbroek en jeans.

Linea recta naar de toiletten

De reis verliep prima, maar bij de dierentuin was het druk. We moesten ver lopen vanaf de parkeerplaats en voor de ingang stond een enorme rij. Ik voelde de aandrang in mijn buik toenemen. Ik verbeet me om te zorgen dat het niet mis zou gaan, maar het zweet gutste van mijn voorhoofd. Eenmaal binnen gaf ik snel de kinderen aan mijn man en haastte me naar de wc. Maar ook daar stond een enorme rij…

De vrouw die in haar broek poepte

Daar stond ik dan, inmiddels met de tranen in mijn ogen. Ik besloot mijn probleem uit te leggen aan de mevrouw voorin de rij. Ze liet mij voorgaan, maar het was te laat. De druk in mijn buik was zó erg. Net voordat ik de deur van het wc-hokje opendeed voelde ik dat de ontlasting kwam. En de tas met schone kleren en frisse doekjes was nog bij mijn man.

Met schaamrood op de kaken liep ik het toilet weer uit. Mijn man begreep meteen wat er aan de hand was en nam me zonder pardon mee naar het invalidentoilet waar ik mezelf kon verschonen. De hele dag heb ik om me heen gekeken of ik de vrouwen uit het toilet zag. Of ze naar me keken, die vrouw die zomaar in haar broek poepte. Ik besloot dat ik zo niet meer wilde.

“Ik had er weinig vertrouwen in, ik was regulier al zo vaak onderzocht, bij een diëtiste geweest… wat zouden ze bij DarmSpecialist nog kunnen doen?”

Toch een ontsteking en een bacterie

Via Facebook kwam ik in contact met DarmSpecialist. Ik had er weinig vertrouwen in. Ik was regulier al zo vaak onderzocht en ook al bij een diëtiste geweest. Wat zouden zij nog kunnen doen voor mij? Maar na de uitgebreide intake, ontlastings- en bloedonderzoek bleek ik wel degelijk een ontsteking in mijn darm te hebben. Bovendien bleek ik een nare bacterie bij me te dragen. Die twee samen zorgden voor mijn klachten.

Mijn vrijheid terug met de juiste voeding

Bij DarmSpecialist leerde ik welke voeding invloed heeft op de kwaliteit van mijn darmen. En welke voedingsmiddelen ik beter kan laten staan. Ik kreeg supplementen om mijn immuunsysteem te boosten. Daardoor kon mijn lijf zélf die ontsteking en vervelende bacterie aanpakken.

We zijn nu 3 maanden verder. En ik kan eindelijk spontaan de deur uit, zónder te checken waar de wc zit. Zónder een tas mee te moeten nemen met schone spullen. Daarmee heb ik een enorm stuk vrijheid teruggekregen!

darmklachten zonder diagnose

Wil je meer weten?

Lees hier onze blogs