Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werkgebied

Nederland

(+31) 85 130 79 75

Bel ons: ma t/m vr van 10.00 - 16.00 uur

rees

Het verhaal van Rees

Al mijn hele leven ben ik bezig te achterhalen wat ik nou precies heb. Ik heb vele artsen in ziekenhuizen versleten. Vele onderzoekskamers gezien. Akelige onderzoeken gehad. Van alles geprobeerd. Ik werd er vele euro’s armer van, maar kwam geen stap verder. Niemand kon een duidelijke diagnose stellen, dus een oplossing kwam er ook niet.

Ik had al zóveel geprobeerd

Toen ik uitkwam bij DarmSpecialist dacht ik: “Ik kan het in elk geval proberen”. Wie niet waagt, die niet wint. Niet geschoten, altijd mis. Baat het niet, dan schaadt het niet. Zoiets. Ik had natuurlijk al zoveel artsen gezien, dat ik wat sceptisch was. Zouden deze mensen wél kunnen uitvinden wat er mis was met mijn lijf? Maar het warme onthaal en de informele sfeer wekten direct vertrouwen.

Hoera, een genafwijking!

Na het invullen van de anamnese, bloed- en ontlastingsonderzoek kwamen we er binnen een paar consulten achter wat er met mij aan de hand is. Ik blijk een genafwijking te hebben! Dat is op zich natuurlijk niet iets om blij mee te zijn, maar ik ben blij dat ik eindelijk weet wat het is. Want nu kon Roelie me leren wat ik eraan kan doen.

Praat Nederlands met me

Roelie vertaalde alle lastige termen uit de biochemie voor mij in simpele woorden. Zodat ik nu begrijp hoe het lichaam werkt, maar vooral hoe míjn lichaam werkt. En wat ik zelf kan en doen om mijn lichaam te helpen.

Deskundige en betrouwbare begeleiding

Wat me na eerdere minder goede ervaring veel vertrouwen gaf, is dat er nóóit onnodige onderzoeken zijn gedaan bij DarmSpecialist. Ook heeft Roelie nooit dure middelen geadviseerd als dat niet hoefde. Ze zijn er deskundig, heel eerlijk en betrouwbaar. Ook nu kan ik altijd nog advies vragen, ik krijg altijd heel snel antwoord. Geweldig!!

darmklachten zonder diagnose

Wil je meer weten?

Lees hier onze blogs