Zoek
Sluit dit zoekvak.

Werkgebied

Nederland

(+31) 85 130 79 75

Bel ons: ma t/m vr van 10.00 - 16.00 uur

verhaal-van-roelie

Het verhaal van Roelie

Als kind had ik altijd al last van mijn buik. In mijn tienerjaren kreeg ik de diagnose ‘spastische darm’. “Eet vooral veel grof volkorenbrood en drink veel water. Meer is er niet aan te doen.”, zei de arts. Had ik toen geweten wat ik nu allemaal weet. Dat had me een hoop ellende bespaard!

Van gefascineerde patiënt naar cum laude afgestudeerd specialist

In 2015 kreeg ik een zware burn-out. Ik heb toen mijn leven radicaal veranderd. Ik heb mijn baan opgezegd en ben me gaan verdiepen in voeding en gezondheid. Hierdoor werd ik zo gefascineerd dat ik ben gaan studeren. Binnen 4 jaar heb ik een HBO Medische Basiskennis en de opleiding Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut cum laude afgerond. In 2020 studeer ik af als Epifysioloog.

“Ik moest vooral veel grof volkoren brood eten en veel water drinken zei de dokter. Had ik tóen geweten wat ik nu weet…”

Ik weet nu waar het misgaat én hoe je het verhelpt

Ik weet nu zóveel over de biochemie van het menselijk lichaam. Waar het mis kan gaan, maar belangrijker; hoe je het kan verhelpen. Als therapeut begeleid ik nu ruim 2 jaar mensen met darmklachten. Vrijwel allemaal met succes. Bij Darmspecialist doe ik naast de consulten de interpretatie en uitwerking van het bloed- en ontlastingsonderzoek.

Vrouw met een missie

Ik ontmoette Jeroen tijdens mijn studie Epifysiologie. We besloten onze kennis, ervaring en expertise te bundelen. Zo is DarmSpecialist ontstaan. Ons doel? Het aantal mensen met darmklachten (1 op de 4 Nederlanders!) fors terugdringen.

diagnose PDS

Wil je meer weten?

Lees hier onze blogs