Jeroen le Duc op de radio bij RTV Meppel

Op 16 november was Jeroen le Duc te gast bij RTV Meppel waar hij met Sierk Rijkeboer van Crossfit Meppel sprak over onze gezondheid. Steeds meer mensen hebben last van hun buik, ervaren darmklachten, hebben maar weinig energie of kunnen het huis niet uit omdat er altijd een toilet in de buurt moet zijn.

In een tijd waarin de medische mogelijkheden ongekend zijn worden we geteisterd door een scala aan lichamelijke klachten, darmklachten, chronische- en auto-immuunziekten. De medische wereld staat met zijn handen in het haar en heeft geen antwoord op deze chronische ziekten. Met de methode van Darmspecialist, bestaande uit een ander voedingspatroon, herstel van de darmen en gebruik van suppletie zodat de systemen in het lichaam weer goed kunnen functioneren wordt wel duurzaam herstel van deze ziektebeelden bereikt. 

Natuurlijk gaat het in dit radioprogramma over het effect van voeding op ons lichaam, welk effect stress heeft op je spijsvertering en het gevaar van medici die zonder onderbouwing tegen mensen met klachten zeggen “het zit tussen je oren”. 

Wil jij Jeroen uitnodigen als gast voor jouw radioprogramma, podcast of een ander evenement?
We komen graag met je in contact! 

Sluit Menu