Nieuws

Jeroen bij RTV Meppel op de radio 

Op 16 november was Jeroen op de radio bij RTV Meppel waar hij met Sierk Rijkeboer van Crossfit Meppel over onze gezondheid sprak. Het interview kun je hier beluisteren.   

Lees verder

Wat doet stress met spijsvertering? 

Stress is een eeuwenoud systeem dat is bedoeld als reactie op een gevaarlijke (kortdurende) situatie. Het zorgt ervoor dat je lichaam in een overlevingsstand gaat met als doel om jezelf in veiligheid te kunnen brengen. In dit artikel met videoclip leer je wat stress met je spijsvertering doet en welke invloed dit heeft op het verteren van je voedsel.   

Lees verder

Hoe werkt de spijsvertering? 

Wanneer je honger hebt loop je naar de koelkast of haal je ergens een broodje. Op het moment dat je aandrang voelt ga je naar het toilet. Maar wat gebeurt er met de voeding in de weg van mond naar kont die we de spijsvertering noemen? In dit artikel met videoclip leer je wat er in je buik gebeurt en hoe jij eten verteerd. 

Lees verder

Wat is de grootste leugen die jou is verteld? 

In dit artikel deelt Jeroen de grootste leugen die hem ooit verteld is. 

Lees verder

Darmspecialist in Zwolle en Lemmer. 

Nederland telt een schokkend hoog aantal mens met darmklachten en chronische darmziekten. Ziektebeelden zoals het prikkelbaar darmsyndroom, de ziekte van Crohn, Colitis Ulcerosa en diverse auto-immuunziekten ontstaan in de darmen. Darmspecialist richt zich op het begeleiden van deze groep mensen omdat de klachten in veel gevallen volledig te herstellen zijn. Voor de opening van een vestiging in Zwolle schreven we dit persbericht. 

Lees verder

Pijnvrij leven met de ziekte van Crohn kan. 

In juli 2019 schreven 3 kranten over Jeroen’s persoonlijke verhaal en zijn succes met de ziekte van Crohn. In slechts 6 maanden lukte het hem volledig pijn- en klachtenvrij te worden van een ziekte die als ongeneeslijk staat aangemerkt zonder gebruik van medicatie. 

In een gesprek met journalist Erik Riemens vertelde Jeroen over de periode waarin de ziekte van Crohn heftig in zijn leven aanwezig was en hoe hij daar destijds mee omging. Door zijn persoonlijke succes en het overwinnen van de ziekte van Crohn is het Jeroen zijn levens missie om andere mensen met darmklachten en chronische darmziekten te leren hoe zij weer controle krijgen over hun buik, gezondheid en leven. 

Lees verder

Sluit Menu