De darmspecialisten

Jeroen le Duc

Roelie Koopman

Hoe het is begonnen:
Darmspecialist is opgericht door Jeroen le Duc en Roelie Koopman. Uit persoonlijke ervaring weten zij dat darmklachten en/ of een chronische darmziekte van grote invloed zijn op je leven. Beiden hadden een zorgeloos leven tot hun eigen lichaam ze in de steek liet en er een streep ging door de dromen die ze voor ogen hadden. Destijds nog vreemden van elkaar gingen ze zelf op onderzoek uit om de gezondheidsklachten te herstellen.

Na beiden aan opleiding te hebben gevolgd tot orthomoleculair therapeut en heel veel zelfstudie waarbij ze hun eigen lichaam als experiment hebben gebruikt vonden zij elkaar bij de studie tot Epifysiologisch therapeut. De samenwerking die daar ontstond heeft geleid tot de oprichting van Darmspecialist.

Wat doen we:
Bij darmspecialist kun je terecht voor uiteenlopende lichamelijke-, spijsvertering- en darmklachten. Het is niet voor niks dat gezegd wordt “een goede gezondheid begint in de darm”. Je darmen zijn namelijk de plaats waar de voedingsstoffen uit je eten worden opgenomen. Als jij darmklachten ervaart of je spijsvertering niet goed functioneert worden deze stoffen niet (voldoende) beschikbaar voor je lichaam.

Een gebrek aan voedingsstoffen kan uiteenlopende klachten in je lichaam veroorzaken zoals gewrichtsklachten, vermoeidheid/ weinig energie hebben, concentratieproblemen, een slechte huid, darmklachten en spijsverteringsproblemen. Die neerwaartse spiraal zorgt gaandeweg voor steeds meer lichamelijke klachten.

Bij darmspecialist leer je hoe je darmklachten herstelt.  

Sluit Menu