Portal l Academy l Webshop l

Darmespecialist

Emmeloord

Werktuigenweg 22

(+31) 85 130 79 75 of

(+31) 61 360 21 81
Bel ons: ma t/m vr van 10.00 - 16.00 uur

Werken bij Darmspecialist

Team DarmSpecialist

Kom jij ons team versterken?

Darmspecialist is een snelgroeiend bedrijf waar mensen met darmklachten zonder diagnose, het Prikkelbaar Darmsyndroom, de Ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa leren hoe zij hun klachten volledig herstellen. Ons motto is dan ook “Let’s fix your shit”. Want dat is wat we dag in dag uit doen. Wij zijn de specialist in het herstellen van darmklachten.

Momenteel bestaat ons team uit 18 mensen. Roelie & Jeroen zijn de drijvende krachten achter Darmspecialist. Roelie is de vraagbaak en alwetende binnen Darmspecialist. Jeroen houdt zich vooral bezig met de bedrijfsvoering en de groei van het bedrijf.

Naast het begeleiden van cliënten zijn we een brug aan het slaan tussen de reguliere en alternatieve geneeskunde, doen we zelf onderzoek en vertellen we de wereld dat het anders kan. Dat darmklachten volledig te herstellen zijn zonder afhankelijkheid van medicatie.

Darmspecialist groeit hard. Daarom zijn we regelmatig opzoek naar nieuw talent. Bij voorkeur met praktijkervaring en ervaring met (persoonlijke) darmklachten. We werken veel via een online videoverbinding. Met die reden ben je ook welkom om te reageren als je niet in de regio Emmeloord woont. Bij Darmspecialist begeleiden we mensen uit heel Nederland en Belgie en zijn we bezig met de stap naar Engelssprekende landen.

Talenten gezocht:

Orthomoleculair/ Epigenetisch/ Epifysiologisch geschoolde therapeuten
We zoeken therapeuten die een meerjarige orthomoleculaire opleiding hebben afgerond zoals deze wordt gegeven bij:
-Evenwijs (ONT)
-De Natura Foundation (Integraal Orthomoleculair Therapeut 1, 2 en 3)
-OPFG (Orthomoleculair therapeut 4 jaar)
-OrthoLinea (Beroepsopleiding Orthomoleculair Therapeut) of gelijkwaardig 

Wat ga je doen: je gaat cliënten begeleiden die deelnemen aan de begeleidingstrajecten. De begeleiding is gericht op het herstellen van darmklachten of chronische darmziekten en kan persoonlijk vanuit onze praktijk in Emmeloord of overal ter wereld via een online videoverbinding.

Een sales medewerker met orthomoleculaire kennis
Wat ga je doen: Op onze website kunnen mensen vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek breng je in kaart welke klachten iemand ervaart om vervolgens te adviseren wat Darmspecialist hierin kan betekenen. Start iemand aan een begeleidingstraject dan verzorg je de onboarding van de nieuwe client.

Wat bieden we:

Beschikbare uren
Het aantal uren die we je kunnen bieden en de daarbij behorende vergoeding is afhankelijk van de functie, je opleidingsniveau, je kennis en je beschikbare tijd. 

Interne opleiding tot Darmspecialist
Speciaal voor nieuwe therapeuten hebben we een interne opleiding ontwikkeld. Tijdens de opleiding leer je alle in’s en out’s van de organisatie, de opbouw van de therapie, interpretatie van de onderzoeken & therapeutische vaardigheden. Na het volgen van deze opleiding kun je aan de slag als Darmspecialist. 

In 2023 wordt de opleiding 2 keer gegeven.
De opleiding bestaat uit 9 dagen en is opgedeeld in blokken van 3 dagen. 

Opleiding 1: 
2 t/m 4 februari 
16 t/m 18 februari 
9 t/m 11 maart 

Opleiding 2 
21 t/m 23 september 
5 t/m 7 oktober 
19 t/m 21 oktober 

Engels sprekende therapeuten
Met het oog op de internationalisering van de organisatie zoeken we ook mensen die een tweede taal zoals Engels goed beheersen.

Groei jij met ons mee?

Ben jij de topper die wij zoeken? Stel jezelf aan ons voor door onderstaande vragen te beantwoorden: 

1, Waarom voel jij je aangetrokken tot ons bedrijf?

2, Welke relevante opleiding(en) heb je gevolgd bij welke opleider?

3, Wat neem je mee aan extra talenten?

4, Door de groei van ons bedrijf zullen er in de komende jaren veel nieuwe functies beschikbaar komen. Als alles kan en alles mag – in welke functie zie jij jezelf dan in de komende 5 jaar binnen ons bedrijf?

5, Wie ben jij in de kern? Omschrijf dit in maximaal 10 zinnen.

Je mag bovenstaande antwoorden in een email sturen aan administratie@darmspecialist.com
We vinden het nog leuker als je hier een korte video van maakt. Deze kun je gemakkelijk via Whatsapp aan ons vaste nummer sturen: 085 130 79 75

Je toekomstige collega's: