fbpx

Team DarmSpecialist

Kom jij ons team versterken?

Darmspecialist is een snelgroeiend bedrijf waar mensen met darmklachten zonder diagnose, het Prikkelbaar Darmsyndroom, de Ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa leren hoe zij hun klachten volledig herstellen. Ons motto is dan ook “Let’s fix your shit”. Want dat is wat we dag in dag uit doen. Wij zijn de specialist in het herstellen van darmklachten.

Momenteel bestaat ons team uit 8 therapeuten die allen bij Evenwijs zijn opgeleid. Roelie & Jeroen zijn de drijvende krachten achter Darmspecialist. Roelie is de vraagbaak en alwetende binnen Darmspecialist. Jeroen houdt zich vooral bezig met de bedrijfsvoering en de groei van het bedrijf.

Naast het begeleiden van cliënten zijn we een brug aan het slaan tussen de reguliere en alternatieve geneeskunde, doen we zelf onderzoek en vertellen we de wereld dat het anders kan. Dat deze klachten volledig te herstellen zijn zonder afhankelijkheid van medicatie.

Je toekomstige collega's:

Jeroen le Duc

ORTHOMOLECULAIR- & EPIFYSIOLOGISCH THERAPEUT GESPECIALISEERD IN IBD

Roelie Koopman

ORTHOMOLECULAIR- & EPIGENETISCH THERAPEUT

Tjitske van Slageren

ORTHOMOLECULAIR NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT

Marinus van Loon

ORTHOMOLECULAIR NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT

Sandra Mous

ORTHOMOLECULAIR NATUURGENEESKUNDIG THERAPEUT

Marinde Zwarthoed

VOEDINGSSPECIALIST & ORTHOMOLECULAIR THERAPEUT I.O.

Jo-Ann Martin

VOEDINGSSPECIALIST

Tamara de Vetter

VOEDINGSSPECIALIST

Kom jij ons team versterken?

We horen graag van je

Wat zoeken we:

Darmspecialist groeit hard. Daarom zijn we regelmatig opzoek naar nieuw talent. Bij voorkeur met praktijkervaring en ervaring met (persoonlijke) darmklachten. Heb je nog geen ervaring? Dan kun je in de leer bij onze eigen specialisten.

Bij Darmspecialist werken we veel via een online videoverbinding. Met die reden ben je ook welkom om te reageren als je niet in de regio Emmeloord woont. Bij Darmspecialist begeleiden we mensen uit heel Nederland en zijn we bezig met de stap naar Engelssprekende landen, ook daar zoeken we therapeuten voor.

We zijn opzoek naar de volgende talenten:

Orthomoleculair/ Epigenetisch/ Epifysiologisch geschoolde therapeuten
Wat ga je doen: begeleiden van onze cliënten die deelnemen aan de persoonlijke begeleidingstrajecten via persoonlijke consulten of via Teams.

Orthomoleculair geschoolde voedingsspecialisten
Wat ga je doen: begeleiden van onze cliënten in het wijzigen van hun voedingspatroon, je deelt zowel de kennis over voeding en waarom er bepaalde keuzes gemaakt moet worden maar denkt ook mee in de praktische uitvoering van deze wijzigingen. En je levert een persoonlijk voedingsschema af voor 7 dagen.

Een marketing manager met verstand van zaken
Wat ga je doen: je denkt met ons mee in de marketing, je zoekt mee naar tijdschriften of tv programma’s waar we ons verhaal kunnen vertellen. Want de hele wereld mag weten wie wij zijn en wat wij doen!

Een sales manager met orthomoleculaire kennis
Wat ga je doen: je voert de eerste gesprekken met mogelijke nieuwe cliënten. Je luistert naar hun verhaal, vertelt wat wij kunnen bieden en dankzij je sales talent close je de deal!

Een social mediaspecialist
Wat ga je doen: niet alleen denk je mee over wat voor soort posts we gaan delen, je denkt ook mee over hoe we deze het best qua tekst en opmaak in de wereld kunnen zetten om zoveel mogelijk effect te creëren.

Een schrijftalent die blogs en artikelen kan schrijven over vakinhoudelijke onderwerpen
Wat ga je doen: met regelmaat lever je artikelen of blogs in die wij plaatsen op onze website en socials. Je hebt gevoel voor taal en bent goed in spelling, maar weet ook hoe de SEO werkt zodat we goed vindbaar zijn binnen de zoekmachines

*Ook (MBO & HBO) studenten en stage zoekers zijn welkom om te reageren.

** Sollicitanten met een Evenwijs opleiding hebben een streepje voor.

Wat bieden we
Het aantal uren die we je kunnen bieden en de daarbij behorende vergoeding is afhankelijk van de functie, je opleidingsniveau, je kennis en je beschikbare tijd.

Groei jij met ons mee?

Reageren
Ben jij de topper die wij zoeken? stel jezelf aan ons voor!
Mail naar administratie@darmspecialist.com

Werken bij Darmspecialist

X