Team DarmSpecialist

Kom jij ons team versterken?

Darmspecialist is een snelgroeiend bedrijf waar mensen met darmklachten zonder diagnose, het Prikkelbaar Darmsyndroom, de Ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa leren hoe zij hun klachten volledig herstellen. Ons motto is dan ook “Let’s fix your shit”. Want dat is wat we dag in dag uit doen. Wij zijn de specialist in het herstellen van darmklachten.

Momenteel bestaat ons team uit 10 therapeuten. Roelie & Jeroen zijn de drijvende krachten achter Darmspecialist. Roelie is de vraagbaak en alwetende binnen Darmspecialist. Jeroen houdt zich vooral bezig met de bedrijfsvoering en de groei van het bedrijf.

Naast het begeleiden van cliënten zijn we een brug aan het slaan tussen de reguliere en alternatieve geneeskunde, doen we zelf onderzoek en vertellen we de wereld dat het anders kan. Dat deze klachten volledig te herstellen zijn zonder afhankelijkheid van medicatie.

Darmspecialist groeit hard. Daarom zijn we regelmatig opzoek naar nieuw talent. Bij voorkeur met praktijkervaring en ervaring met (persoonlijke) darmklachten. We werken veel via een online videoverbinding. Met die reden ben je ook welkom om te reageren als je niet in de regio Emmeloord woont. Bij Darmspecialist begeleiden we mensen uit heel Nederland en Belgie en zijn we bezig met de stap naar Engelssprekende landen.

Talenten gezocht:

Orthomoleculair/ Epigenetisch/ Epifysiologisch geschoolde therapeuten
Wat ga je doen: je gaat onze cliënten begeleiden die deelnemen aan de persoonlijke begeleidingstrajecten. Dit kan persoonlijk vanuit onze praktijk in Emmeloord of overal ter wereld via een online consult.

Een sales medewerker met orthomoleculaire kennis
Wat ga je doen: Op onze website kunnen mensen vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Het doel van dit gesprek is om in kaart te brengen welke klachten iemand ervaart om vervolgens te adviseren wat Darmspecialist hierin kan betekenen. Start iemand aan een begeleidingstraject dan verzorg je de onboarding van de nieuwe client.

Wat bieden we
Het aantal uren die we je kunnen bieden en de daarbij behorende vergoeding is afhankelijk van de functie, je opleidingsniveau, je kennis en je beschikbare tijd.

Met het oog op de internationalisering van de organisatie zoeken we ook mensen die een tweede taal zoals Engels goed beheersen.

Groei jij met ons mee?

Reageren
Ben jij de topper die wij zoeken? Stel jezelf aan ons voor door onderstaande vragen te beantwoorden:

1, Waarom voel jij je aangetrokken tot ons bedrijf?

2, Wat neem je mee aan extra talenten?

3, Door de groei van ons bedrijf zullen er in de komende jaren veel nieuwe functies beschikbaar komen. Als alles kan en alles mag – in welke functie zie jij jezelf dan in de komende 5 jaar binnen ons bedrijf?

4, Wie ben jij in de kern? Omschrijf dit in maximaal 10 zinnen.

Je mag bovenstaande antwoorden in een email sturen aan [email protected]
We vinden het nog leuker als je hier een korte video van maakt. 
Deze kun je gemakkelijk via Whatsapp aan ons vaste nummer sturen: 085 130 79 75

Je toekomstige collega's:

Jeroen le Duc

Roelie Koopman

Tjitske van Slageren

Marinus van Loon

Sandra Mous

Marinde Zwarthoed

Jo-Ann Martin

Tamara de Vetter

Karen Alferink

Natasja Pruimboom

Sophie de Bruijn

Kom jij ons team versterken?

We horen graag van je

Werken bij Darmspecialist